Leah B

Nest B van Cita vom Forst Ostenwalde (Leah)

Geboren op 17 Juli 2007, 5 reuen en 2 teven
Vader: Pino vom Kampstüh
Moeder: Cita vom Forst Ostenwalde (Leah)

Verslag fokkersdag 6 September 2008 in Asperen
Keurmeester: W.Wellens
Aanwezigen: Moeder, 4 reuen en 2 teven.
“Mooi uniform nest. Goede maat, goede hoofden met wat laag aangezette oren. Goed beenwerk en goede vachtstructuur. Fraaie voorborsten en mooie diepe ribben. Mooie zachte karakters. Voor herhaling vatbaar.”

Uitgebreide beoordelingen Fokkersdag 6 September 2008 in Asperen

 • Moeder Cita vom Forst Ostenwalde (Leah)
  Moeder is 7 jaar-licht gestrekte rastypische teef-goede maat-goede balans-zeer goed hoofd met wat laag aangezet oor-zachte expressie-scharend gebit-goede substantie-correcte hoekingen-in wat zware conditie-ondanks overgewicht toch vlot gangwerk.
 • Britte
  Knappe teef-goede balans-fraai hoofd-oren iets laag aangezet-compleet scharend gebit-mooie zachte uitdrukking-goede voorborst-correcte ribben-correcte hoekingen achter-goede vachtstructuur-vlotte gangen-zou achter iets meer stuwen-goed aangenaam karakter.
 • Brenna (Saartje)
  Knappe jonge teef-zeer fraai rastypisch tevenhoofd-iets laag aangezette oren-volledig scharend gebit-goed rib-zeer fraaie voorborst!!!!-mooi recht front-moet in rugbelijning nog wat strakker worden-voldoende gehoekt-gaat vlot-prima ringgedrag.
 • Brix
  Flinke reu-zeer harmonisch opgebouwd-fraai hoofd-compleet scharend gebit-fraaie botten-behang wat laag aangezet-fraaie hals-prima ribben-correcte hoekingen-fraai beenwerk-goede vachtstructuur-veel kwaliteit in gangwerk-zeer sociaal gedrag.
 • Boyke
  Aantrekkelijke rastipische reu-goede maat (65 cm)in aanleg fraai hoofd-iets laag aangezet oor-scharend gebit-goede hals-rugbelijning mag nog iet smeer uitzwaren-correcte hoekingen-zeer fraai staartaanzet-goede vachtstructuur-prima gangwerk-goed karakter.
 • Bander
  Heel rastypische reu-bijzonder fraai hoofd-goed behang-volledig scharend gebit-wat steil in de voorhand-daardoor weinig hals-onderbelijning loopt wat steil op moet in lichaam nog wat uitzwaaien-correcte achterhand-goede vachtstructuur-goed stuwend-kan het in voorhand nog niet goed kwijt-goed karakter.
 • Boris
  Fraaie reu-goede balans-goede verhoudingen-zeer rastypisch opgebouwde goede substantie maar niet te grof-beharing van goede structuur-goed gangwerk-fijn karakter.